Bliv medlem

Bliv medlem


Tilmelding af nye børn/unge

Tilmelding til Jas' venteliste for børne-, junior- og ungdomsgruppe som elektronisk tilmelding. Tilmelding til venteliste HUSK AT BØRN DER ALLEREDE GÅR I JAS I SÆSONEN 2018/2019 IKKE SKAL SKRIVES PÅ VENTELISTEN!

NB. Tilmelding til ventelisten er til sæsonen 2019/2020. Vi ved endnu ikke hvilke dage der bliver øvet for de enkelte grupper.

Nuværende medlemmer af Jas' børne- og juniorhold har fortrinsret ved optagelse til holdene i den nye sæson. Børn fra ventelisten vil blive taget ind i den rækkefølge de er skrevet op. Rykker man fra en aldersgruppe til en anden vil ens ancennitet på ventelisten stadig være gældende. Man kan således godt have stået som nummer 1 på ventelisten til én aldersgruppe, men når man skifter aldersgruppe kan man komme ned på ventelisten, såfremt dem der står i forvejen, har stået der i længere tid. Vi opererer med èn samlet venteliste.

Ved spørgsmål til tilmelding af børn/unge: kontakt jas.tilmelding@jas-teater.dk

Andre medlemmer

Alle de ting. som sker i JAS, det være sig jobbet med vedligehold og reparationer, det være sig de dejlige forestillinger, der ruller hen over scenen eller andre kulturelle tiltag, drejer sig om, at børn, unge og voksne fortsat har et teater, hvor de kan udvikle deres talenter.
JAS er en teaterforening, hvor der altid er plads til én mere, der har lyst til at spille teater.

Støttemedlem eller aktivt medlem?
Som støttemedlem får du rabat på teaterbilletterne, du kan overvære prøverne, du kan deltage i åbne arrangementer, og ved JAS' generalforsamling har du taleret, men IKKE stemmeret.

Men det vigtigste: Tilfredsstillelsen ved at støtte den kulturelle institution, som de sidste godt 30 år har kunnet undervise - og udvikle - ca. 60 børn og unge om året. Det kan du og JAS være stolt af.

Som aktivt medlem: Alle der arbejder i JAS gør det på frivillig basis. Der går altså ikke økonomiske midler til lønninger. Alle midler anvendes til teatret.

Interesserer du dig for teater og de opgaver, som er nødvendige for at skabe en teaterproduktion, og som er:

    Skuespil og scenografi
    Kulisse og opsætning
    Dekoration og malerarbejde
    Lyd og lys
    Suffli
    Regissør
    Kostumer

så er du mere end velkommen i JAS. Vil du koncentrere dig om at være skuespiller, så har du chancen for en rolle hvert år, når repertoiret præsenteres.

En meget vigtig opgave i JAS er børne- og ungdomsarbejdet, hvor 2 børnegrupper, 1 juniorgruppe og 1 ungdomsgruppe arbejder med dramatik.

Her lærer børn og unge at prøve grænser af, tolerance, at tale med andre, at begå sig i større forsamlinger og ikke mindst at arbejde sammen i grupper.

Hvad koster det?
For et årligt kontingent på kr. 200,00 er støttemedlemmerne med til at sikre, at JAS kan finansiere børne- og ungdomsarbejdet. Tilmelding som støttemedlem sker her - tilmelding!
Aktivt medlemskab koster p.t. kr. 300,00 halvårligt. Kontingentet opkræves den 1. januar og 1. juli.

Hvad gør du?
Du ringer til os på 5239 1304, eller sender en mail til formanden Per Gottlieb på libergot@outlook.com